marihuana march_1.1.1

Lagkagehuset

Lagkagehuset er kommet i et eksklusivt selskab sammen med bl.a. Synoptik, Sportsmaster, Babysam, Mariott og Inco som et selskab, der er “ejet i skattely” og som har modtaget lønkompensation fra staten i forbindelse med coronakrisen. Det skriver TV2, som fandt at 247 af de selskaber, der modtog kompensation fra staten, i sidste ende helt eller delvist er ejet af selskaber i lande, som eksperter definerer som skattely.

Specifikt har Lagkagehuset indgået en aftale med sit ejerselskab i Luxembourg om at betale høje renter af et lån. “Fordelen er, at den danske virksomhed får et skattefradrag for renterne og derfor skal betale mindre i skat. Samtidig overfører den danske virksomhed penge til Luxembourg uden at overførslen bliver beskattet, fordi det er renter”, skriver TV2.

Lagkagehuset skriver i en mail til TV 2, at lånet af ejerne på øen Jersey og i Luxembourg var tænkt som en midlertidig løsning, da de købte virksomheden i 2017, men at man nu vil nedsætte renten fra otte procent til 1,2 procent med tilbagevirkende kraft.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.