kanalhuset_ fra deres hjemmeside

Kanalhuset åbner på mandag

Efter en istandsættelse, der har varet flere år, åbner det tidligere Søkvæsthus, nu kaldet Kanalhuset, op for både hotelgæster og spisning på mandag, den 25. maj.

Spisestuen har åbent alle ugens dage, og her spiser christianshavnere og gæsterne på hotellet sammen. Hver aften serveres dagens måltid. Menuen skifter dagligt, og køkkenet, som ledes af Kristofer Josefsson, bager selv egne kager og brød, sylter, salter og tørrer årstidernes urter. Dagens måltid koster 150,- pr. person og serveres fra kl. 17-22. I weekenden er der et ekstra tilbud – nemlig smørrebrød (75,-/stk.), som serveres hver lørdag og søndag mellem 12-15. Du kan se menuen og bestille bord på: https://kanalhusetcph.com, men bemærk at der hver dag også er en vegetarret.

Der åbnes også op for overnatninger i Kanalhuset. I kanalhøjde er der 12 hotelværelser i varierende størrelser, med loftsbjælker og kalkstensvægge. Højere oppe i huset er der 14 hotellejligheder fordelt på de øvrige etager.

Indretningsfirmaet EEN har stået for indretningen af hele Kanalhuset. Hotelværelserne er alle forskellige, men alle meget smagfuldt indrettet med gamle, restaurerede møbler.

Bygningskomplekset, der også omfatter baghuset, hvor Johan Ludvig Heiberg og Johanne Louise Heiberg tidligere boede, og sidebygningen, hvor Orlogsmuseet tidligere havde til huse, ejes af Lennart Lajboschitz, som tidligere især er kendt som stifter af Tiger-butikkerne. Lennart Lajboschitz er også manden bag Folkehuset Absalon på Vesterbro og Hotel Hornbækhus, og det er erfaringerne herfra, med inddragelse af den lokale befolkning, som ligger til grund for den fremtidige drift af Kanalhuset.

“Vi glæder os til at se jer i Kanalhuset”, siger Sofia V. Fischer, som er den daglige leder af Kanalhuset.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.