aflyst 2

Christianshavnerdagen 2020 aflyses

Normalt er Christianshavnerdagen en af Christianshavns vigtige festdage, hvor christianshavnerne får mulighed for at fejre fællesskabet, sammenholdet og foreningslivet i bydelen på tværs af alder og samfundslag.

Corona-situationen har desværre besværliggjort planlægningen af dagen, da der er usikkerhed om, hvorvidt forbuddet mod store forsamlinger som følge af coronakrisen forlænges efter den 1. september. Christianshavns Lokaludvalg har derfor besluttet at aflyse dette års Christianshavnerdag.

Havnens Pris uddeles i stedet ved et særskilt arrangement senere på året, hvortil alle indstillinger sendes til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk senest den 17. august 2020

Læs mere her: https://www.christianshavnslokaludvalg.kk.dk/…/christiansha…
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.