hunni 1

Husk de små butikker

Regeringens beslutning om at lukke ned for Danmark slider på erhvervslivet generelt og på de mindre virksomheder i særdeleshed. Restauranter, biografer, caféer, koncerter .. listen er lang, og også på Christianshavn er der stille i de små butikker. Det gælder også forretningen “Hunni” på Christianshavns Voldgade 15, som ejes af Stina Holm Rossen, og som sælger “alt til hunden”.

Skoler og universiteter tænker i disse dage i fjernundervisning, bands spiller deres koncerter over nettet, og også Stina Rossen har fundet nye måder at holde forretningen kørende på – så hun tilbyder nu gratis levering til hoveddøren i hele Storkøbenhavn og dermed også til alle på Christianshavn.

Vi hører gerne fra andre forretninger på Christianshavn om hvordan de finder alternative veje til at kompensere for de få mennesker på gaderne.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.