thomas brorholm dac (DACDOM) kids city

Kids City i DAC

Foto: Thomas Brorholm (DACDOM)

I går åbnede Dansk Arkitektur Centers nye udstilling “Kids’ City”. Udstillingsansvarlig Tanya Lindkvist og stadsarkitekt Camilla van Deurs åbnede den lille by. De understregede begge, at det gode byliv grundlægges ved at have alsidige byer, der kan rumme både store og små. Byen kan ses som udtryk for det koncentrerede sted, hvor mennesker samles, mødes og deles om kvadratmeter og oplevelser på biblioteker, caféer, pladser, institutioner og sygehuse.

Kids’ City er en ny og anderledes udstilling om innovativ arkitektur og byggeri med børn i centrum. Udstillingen er lavet i samarbejde med toneangivende danske tegnestuer. Besøgende børn leger og lærer i Kids’ City, mens de voksne enten leger med eller lærer om børnevenlig byudvikling og byggeri.

Kids’ City kører indtil 10. maj 2020.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.