2.4.jpg

Croquis i Beboerhuset 13/3

I oktober sidste år gjorde Performativ Croquis sin kreative debut på Christianshavn Beboerhus. Fredag d. 13. marts er gruppen tilbage med en ny forestilling, der igen kombinerer den skulpturelle genre croquis med performance og live musik.
Kom og oplev en helt unik kunst-hybrid, hvor du kan deltage som tegner og observerende publikummer.
Performativ Croquis består af danserne Helene Sally og Sophie Ternowitz og internationale musiker Tri Minh.
Fredag d. 13. marts kl. 20-22 bliver du vidne til en poetisk fortælling fortalt gennem ekspressive kropspositioner, bevægelser, stoflige streger og ritualer, som handler om den ambivalente tilstand af åbenhed og lukkethed i det at være en del af.
Performativ Croquis fremhæver den performative dimension i den traditionelle croquis. Den trækker dig ind i en immersiv og nærværende atmosfære, hvor du kan fordybe dig i samværet med to performeres bevægelige og statiske kroppe, et usædvanligt smukt lydlandskab, lysopsætning og selvfølgelig din pen og tegneblok.
Vi glæder os til at se jer fredag d. 13. marts kl. 20.00. Arrangementet afvikles i samarbejde med SHOCK.

———————————–

De bedste hilsner

Bruno Modesto Leal

Caféansvarlig
Christianshavns Beboerhus
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.