cik brydeklub 22 feb 2020

CIK Brydeklub deltog i dag i international turnering

For anden gang inden for 2 måneder stiller CIK Brydeklub op til en international turnering.

Stor cadeau til vores unge brydere, der kastede sig ud i denne udfordring, ved at stille til start ved denne stærkt besatte stævne med brydere fra bl.a Sverige og Polen. Formålet idag var ikke medaljer, men værdifuld erfaring og jeg er så glad for, at det lykkedes at stille med hele 6 brydere.

Det viser ikke alene klubbens fremgang, men siger også noget om den fantastiske opbakning, der er blandt trænere og forældre og en hel del om den frivillighedskultur vi på rekordtid har skabt efter vi for bare et år siden var lukningstruede.

Foto og Tekst: Rami Zouzou
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.