landsindsamling-2016-fotograf-massimo-fiorentino-002.jpg

Takkebrev ifm. Korshærsdagene

Foto: Massimo Fiorentino
TAK TIL INDSAMLERE, STØTTER OG DONORER IFM. KORSHÆRSDAGE 2019 PÅ CHRISTIANSHAVN
Korhærsdagene i perioden 11-17. november bød på aktiviteter hele ugen. Der blev hurtigt udsolgt til gourmetmiddag i Børne- familiearbejdet i Torvegade med kokkene Søren Gericke og Jesper Frøsig. Der var salg af gløgg og vafler fra kiosken på Christianshavns Torv og JuleBazar i Fedtekælderen, hvor der blev solgt strikkede tæpper, sokker, huer, handske, m.m. Ugens aktiviteter generede et samlet overskud på 136.000 kr. Hele beløbet går ubeskåret til udsatte børn og voksne på Christianshavn. Børne- familiearbejdet på Torvegade har således fået midler til at lave aktiviteter med børn og unge og smøre madpakker til skolebørnene. Fedtekælderen har fået et solidt tilskud til at kunne holde varmestuen åbent søn- og helligdage og bespise de mange mennesker, der besøger stedet disse dage hvor mange andre sociale tilbud holder lukket. Af hjertet tak til alle jer som støttede med store og små donationer. Og tak til alle jer mange indsamlere, som var ude at rasle med bøssen. Og sidst men ikke mindst tak til alle jer, som åbnede døren og støttede op om sagen ved at give et bidrag eller et varmt smil. Vi vil gerne takke følgende lokale bidragsydere, som alle bidrog til det fine resultat: Apoteket, Brugsen, lagkagehuset, Confecture Chokolade, Isenkram, Sofiebadet, Glarmester Madsen, Keramiker Ulla Graversen, billedkunstnerne Lone Arendal og Kirsten Zwick, Christianshavneren, Christianshavns Kvarter, Biblioteket, Højdevang og Vor Frelsers Kirke og alle deres konfirmander. Herudover tak til Grand Biograf og Sticks & Sushi. På vegne af de mange udsatte børn og voksne på Christianshavn
Mange hilsner Børnecafeen og Fedtekælderen
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.