laurits amager faelled

Christianshavns Kvarter er ikke velkomne til at filme indlæg på borgermøde

Amager Fælled. Foto: Laurits Villadsen

På mandag præsenterer By og Havn og Pension Danmark et projekt til bebyggelsen af et nyt stykke af Amager Fælled, det såkaldte Vejlands Kvarter. Men Christianshavns Kvarter er ikke velkomne hvis intentionen er at filme fremlæggelserne af projektet.

Vi ville ellers gerne have hørt nærmere om hvordan man kan bebygge 219.000 m2 af en indtil for nylig fredet natur og samtidig få mere natur. Det har Henning Larsens tegnestue, som er arkitekt på projektet, nemlig oplyst vil blive resultatet af bebyggelsen, der naturligvis også er bæredygtig.

Men det bliver ikke i denne omgang. Kommunikationschef i By og Havn, Kristian Olesen Wederkinck, meddeler at vi er velkomne til at interviewe de fremmødte tilhørere og at tage dækbilleder. Men altså ikke filme indlæg.

Han oplyser at TV2 Lorry har fået samme svar.

Opdateret den 7. dec kl 13.37
Kommunikationschef i By og Havn, Kristian Olesen Wederkinck anmoder telefonisk om at vi præciserer at Christianshavns Kvarter er velkomne på borgermødet under overnnævnte betingelser og at han mandag vil spørge oplægsholderne om hvorvidt de kan give tilladelse til at deres indlæg filmes.
Dette vil blive os meddelt mandag.
Han beder desuden om at dette afspejles i artiklens overskrift, hvilket hermed er efterkommet.

Opdateret den 9. december 22.52
Sidst på eftermiddagen fik Chr Kvarter alligevel lov til at filme på mødet efter at foredragsholderne alle havde givet tilladelse til at de blev filmet. Du vil derfor snart kunne se en sammenfatning af mødet her på kanalen.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.