christel

Støttemedlemmer søges..

Christel Mayland Jensen overtog for 5 år siden butikken i Overgaden oven Vandet 52 og har siden drevet “Kolonihaven” som blandet antikvitetsforretning og skrædderi. Og nu kunne Christel Mayland Jensen godt tænke sig at overtage forretningen, som hun hidtil har lejet, ikke mindst for at sikre butikkens fremtid. “Kolonihaven” er i øvrigt en forening.

Men sælger forlanger 1.4 mill kr for at afhænde butikken, og det er et stort beløb at spare op af den daglige drift. Der er godt nok et stadigt, let stigende overskud, selv med en nuværende husleje på 10.800 kr, men en stor del af det går direkte til udlejer, og hvis butikken kunne købes fri, ville de månedlige udgifter være langt mere overkommelige på et par tusinde kr.

Derfor søger Christel Mayland Jensen støttemedlemmer, der til gengæld ville få rabat i butikken. Det kunne også være i form af en crowdfunding-kampagne, hvor mange bare gerne så at forretningen blev liggende og derfor bidrog med et lille beløb til det.

Christel kan kontaktes på 3122 1419.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.