2019_02_21_Benjamin lamberth_073-2

Datahelten og dataetik

Christianshavns Bibliotek, Tirsdag d. 22 Oktober klokken 19 -20.30

“Vi er alle gidsler i den globale datakrig”.
Kom med på en tur gennem den globale digitale slagmark, hvor IT-giganterne slås om vores opmærksomhed og information med alle midler med grusomme konsekvenser for almindelige mennesker, der kommer i klemme i datakrigen. Foredraget kredser om, hvordan vi bliver overvåget, bestjålet og manipuleret på sociale medier og giver inspiration til en større bevidsthed om vores tilstedeværelse online.
Det giver stof til eftertanke om, hvorvidt det er os, der bruger sociale medier eller det er de sociale medier, der bruger os.

Om forfatteren:
Benjamin Lamberth er vokset op på øen Saltholm i petroleumslampens skær, som den ene af blot to fastboende familier. Benjamin udtaler ”Når vinden hylede over det golde landskab, isen afskar os fra fastlandet i månedsvis og der skulle spares på diselgeneratorens brændstof, fordybede vi os i bøgernes magi. Den tid skabte min kærlighed til den tankevækkende fortælling, som sidenhen har ført mig til at skrive romaner”.

Der er fri entré og mulighed for at købe bogen efter foredraget. Vel mødt!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.