marie-cherrier-billede.jpg

Gratis koncerter i Beboerhuset

Hej

Vi har et skønt tilbud til alle Christianshavnerne:

Læs med nedenfor!

Gratiskoncerter i Beboerhuset:

Fredag d. 30.08
Kl. 20.00
Marie Cherrier

Marie Cherrier er en fransk sangerinde og sangskriver med 7 albums bag sig. Hun er en af de yngre repræsentanter for den klassiske franske sang og er inspireret af bla Renaud og George Brassens.

I 2020 planlægges opførelsen af hendes nye musical “Les Bas Fonds de Paris” i Danmark.

Hun er for tiden i landet for at præsentere dig selv. Hun vil spille både egne sange og franske klassikere.

Mandag d. 02.09
Kl. 20.00
Folkemusik møder moderne musik:

Ensemblet er et samarbejdsprojekt mellem trioen Parallax og violinistien Anne Hytta. Parallax kommer fra det norske impro- og samtidsmusikfællesskab og har de sidste 10 år turneret verden med sin unikke og imødekommende musik. Anne Hytta er dybt forankret i den norske folkemusikstradition; en strålende musiker med stor åbenhed over for andre stilarter og et tydeligt personligt udtryk på sit instrument. I 2018 blev hun kåret til Årets folkemusikant i Norge og har vundet flere spellman-priser.

Parallax + Hytta udgav albummet “The Forest” på alle digitale platforme i 2018. Nu kommer det også i fysisk format, men her som en dobbelt-CD sammen med en liveoptagelse af det samme materiale fra Emanuel Vigeland Mausoleum i Oslo.

Parallax + Hytta består således af fire genreorienterede musikere, som gerne træder ud af sin musikalske komfortzone. Selvom man kan sige, at trioen Parallax bevæger sig inden for jazz / nutidig musik, og at Anne Hytta er folkemusiker, blev dette samarbejde ikke indledt som et ønske om at fusionere stilarter, men mere om at mødes for at skabe et unikt udtryk, som er et resultat af musikernes baggrund og referencer. – Her mødes folkemusiske taktarter med ambient og støj, elektroakustisk og middelalderlig musik. Selvom det materiale, vi har arbejdet med siden 2015, spænder bredt, rent inspirationsmæssigt, har vi fundet et fokuseret og dynamisk ensembletryk, der balancerer det lineære og melodibaserede med åbne og abstrakte lydbilleder.

De bedste hilsner

Bruno Modesto Leal

Caféansvarlig
Christianshavns Beboerhus
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.