jordan_jackson.jpg

Music Bean på Reffen: gratis søndagskoncerter

21. juli – 4. august – 18. august // 14.00 – 16.00

Skønne musikalske søndage på Reffen
Music Bean på Reffen kan første gang opleves nu på søndag den 21. juli, hvor den internationale sangerinde Jordan Jackson optræder på vores udendørsscene i The Village. Jordans smukke soulfyldte stemme forenet med musik indenfor genrene jazz, gospel, pop og reggae indbyder Reffens gæster til den perfekte sommer-vibe stemning.
Den 8. juli 2017 udgav Jordan sin EP “Footprints”. Mon ikke hun synger er par af sine sprøde numre til Music Bean.
Få en forsmag og lyt til Jordans EP her: jordanjacksonsings.bandcamp.com/releases
Læs mere:
Info om Music Bean på Reffen www.facebook.com/events/2247052038746223/?active_tab=about
Info om Jordan Jackson jordanjackson.co.uk/

Jordan vil også fungere som værtinde til Music Bean arrangementet, hvor Reffen får besøg af upcoming bands til vores Open Mic.
Nu på søndag gæster duoen sangerinden Molly Kvist Koppel & guitaristen Peter Høegh Rask Reffen. Duoen “Molly & Peter” udgav sidste år albummet “Drawing Lines”.
Lyt til deres musik her: mollypeter.bandcamp.com/releases

Vi får også besøg af komikeren Kaspar Herbst, som altid optræder med et kækt smil og et glimt i øjet. Det bliver helt sikkert en fest med masser af positiv energi og selvironi, når Kaspar står på scenen.
Læs mere her: www.facebook.com/KasparHerbst/

Er man interesseret i at komme i betragtning og få muligheden for at optræde live på Reffen til Music Bean Open Mic, så har man chanchen nu.
Det eneste man skal gøre er at skrive en mail på engelsk til Jordan JordanLJackson@hotmail.com <mailto:JordanLJackson@hotmail.com> , hvor du bl.a. skriver lidt om dig og din musik.
Vedhæft gerne lydfiler, videomateriale og billeder. Skriv i emnefeltet hvilken dato du gerne vil optræde!
Eksempel: “Music Bean at Reffen 4/8” eller “Music Bean at Reffen 18/8”

HVAD ER MUSIC BEAN?
Music Bean begyndte tilbage i 2018 på Café Mokkariet på Nørrebro, men rykker over sommeren ud på Reffen, hvor du kan nyde musikken i det fri, imens du nyder de kølige drinks og smager på byens lækreste street food med udsigt udover Københavns havn.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.