laurie grundt 2

Laurie Grundt – en overset kunstner på Christiania?

Laurie Grundt, kunstner og christianit, er til stede overalt i Christiania. Mange tænker på hans dekorationer som “noget der altid har været der”, men han har også malet et utal af egentlige værker, som især selvfølgelig har motiver fra Christiania. I mange år hængte der i “Infocaféen” lige ved hjørneindgangen til Christiania en serie af billeder, der tilsammen opsummerede Christianias histoire. Også disse billeder var malet af Laurie Grundt.

Nu har Nils Vest samlet en lang række fotos af Lauries billeder og udgivet dem i bogen “Laurie Grundt på Christiania – Kunstner og oprører”. Især er der mange billeder fra Fredens Ark, hvor Laurie boede i mange år.

Billedbogen præsenteres på Gallopperiet den 6. juli kl. 17.

Det sker efter at udstillingen “Den permanente samling” åbner kl 16.
Bogen fås til HALV pris denne dag!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.