bd_weekend_v16_reffen_anne-sophie-stoustrup.jpg

Sankthans aften på Reffen

Foto: Anne Sophie Stoustrup

Der er ingen grund til at rejse udenlands for at komme i den helt rigtige sommerstemning.
På Reffen er der nemlig rig mulighed for at få en fænomenal ferieoplevelse i ægte international Reffen-style.

Reffen har igen i år sørget for et spændende og festligt sommerprogram fyldt med masser af fede koncerter, smuk og kreative designs og kunst samt selvfølgelig et street food-marked drevet af passionerede iværksættere, som indbyder til den perfekte feriestemning direkte ved vandet.

Sankthans og bålhygge på Reffen
Traditionen tro inviterer Reffen søndag den 23. juni til midsommervise, livemusik og bålhygge – og så er det gratis at deltage.
Tag hele familien med når børnemålet tændes fra kl. 16. Her kan familiens mindste smæske sig i ristede skumfiduser, imens de voksne nyder den afslappede atmosfære i Reffens urbane og uformelle omgivelser.

Der vil i løbet af eftermiddagen og aftenen være masser af skøn live-musik: Kl. 19 går Jordan Jackson på scenen, og med rødder forankret i soul, jazz, gospel og reggae kan gæsterne forvente en koncert med masser af groove.
Fra kl. 20 er der rig mulighed for at synge med på Kim Larsens ynglingsnumre når Larsens Bedste går på scenen. De vil også synge for Midsommervisen i den velkendte Shubidua-udgave.

K. 20.40 tændes bålet.

Læs mere om Reffens sankthans program her: www.facebook.com/events/1326521367503698/

Gør et bæredygtigt fund: Flid sommermarked på Reffen
Henover sommeren foregår der mange kreative events. Sankthansaften den 23. juni fra kl. 11-18 afholder Reffen i samarbejde med Flid Marked det allerførste sommermarked, hvor de besøgende kan shoppe klima-venligt inden for designområderne tekstil, træ, keramik, smykkedesign, foto- og collagekunst.
Det er Trine Wagner, der er indehaver af Flid Marked, som står for udvælgelsen af alle kunsterne til markedsdagene.
Fælles for alle erhvervsdrivende på Reffen er, at de er iværksættere – grundlaget for Reffens profil.

Læs mere her om sommermarkederne på Reffen, der bliver afholdt på udvalgte søndage: www.facebook.com/events/363898837583236/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.