jazz jakob dinensen christianshavn

Jazz på Reffen

Copenhagen JAzz Festival// Jazzwaves feat. Peter Stenbæk, Kaidi Tatham & more

Igen i år er Reffen en del af Copenhagen Jazz Festival, og Reffen er stolte af at byde vores gæster velkommen til koncerter med vores succesband fra sidste år, strandsand, havudsigt og masser af musikalsk lir!

Alle koncerter er ganske gratis.

Gæsterne kan glæde sig til hele to koncerter hver dag! Første sæt fra kl. 16-18 og andet sæt fra kl. 19-21. Alle dage med efterfest i FOXY Bar.
Forvent 5 unikke dage med det engelske Broken beat keyboard ikon Kaidi Tatham, kendt og beundret for sit pionerarbejde med Drum´n´Bass guderne 4hero kaster sin magi ud over øen.

MUSIKKEN
Med DJ Dee Brown i midten, 6 musikere og et arsenal af maskiner og instrumenter reworker og remixer live-bandet hver dag en ny genre med dybe rødder i alverdens dansemusik med en hær af byens bedste musikere.

Med udgangspunkt i dub-versioner, sjældne mix og dybe greb i vinyltasken laves ny musik for øjnene og ørene af publikum. Bandet sendte os her på Reffen i ekstase sidste år på Copenhagen Jazz Festival og i år bliver det endnu mere unikt??.

Kaidi Tatham er af BBC-ikonet Gilles Peterson udråbt til UKs bedste, nulevende pianist og arbejder med de største indenfor funky elektronika og hip hop. Medstifter af The Herbaliser, Bugz in the Attic, Neon Phusion, Silhouette Brown og fast mand i studiet med hip hop guruerne Will Smith og Jazzy Jeff.

PROGRAM
Tirsdag den 9. juni // Reggae Jazz
Onsdag den 10. juni // Funk Jazz
Torsdag den 11. juni // Latin Jazz
Fredag den 12 juni // Broken Jazz
Lørdag den 13 juni // Disco Jazz

LINE UP
· Kaidi Tatham, Keys, Vokal, flute
· Peter Stenbæk – percussion, keys
· Andreas Hatholt – Bas
· David Rosenkilde – Guitar
· Jonathan Jull Ludvigsen – trommer
· Rasmus Juel – trompet
· Dee Brown – DJ
· Very Special Guest – Vocals
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.