Velkommen på Havnen

VELKOMMEN PÅ HAVNEN, BESØG S/K LYNETTEN TIL VILD MED VAND ARRANGEMENT LØRDAG DEN 25. MAJ MELLEM 11.00 OG 16.00

Besøg nok en af Danmarks venligste Sejlklubber, med over 1300 medlemmer og mere end 780 både, midt i København, på Christianshavn, på Refshaleøen

Vi har et spændende program, besøg vores Yachtværft og lad ungerne bygge en båd medens du ser hvordan værftet reparerer både. Smut over i hoppeborgen og på vores legeplads. Kom op til vores junior afdeling og prøv Padle Board, Sit on Top kajakker, Tube, sejljoller. Tal også med Juniorerne, måske er det noget for dine børn at prøve oplevelserne på vandet.

Tag Svigermor med til buffeten eller Kaffe og kage, på vores terrasser, besøg smugkroen hvor de ”Hulkende Ulve Underholder”, eller gå ud på molen og besøg de 3 træskibe eller S/Y veteranerne der ligger med deres 2 sejlbåde i forbindelse med Engage Festivalen der afholdes samme dag på vores ø. Bådene bruges til rekreations sejlads for skadede krigsveteraner og politi veteraner. Kom og besøg dem, der er åben båd

Ellers kom blot og nyd en dag på havnen i måske Danmarks Bedste Sejlklub og gå en tur på broerne og få en snak med nogle af vores 780 bådejere

Se program på www.vildmedvand.dk/lynetten.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.