2 Sofie badet

Sofiebadet

Sofiebadet, åbnede i 1909 under navnet “Christianshavns Badeanstalt” og fungerede i mange herrens år som bad for høj og lav. Men i slutningen af 00’erne kom Christianshavnerne ikke længere i Sofiebadet, de havde fået bad i deres lejligheder, Sofebadet var slidt ned og kommunen fandt på at der skulle ligge en børneinstitution. Men her gjorde de regning uden vært, for de ildsjæle som Christianshavn er kendt for, tog fat. De fik fredet bygningen, dannet foreningen Sofiebadet og søgt fonde til et større renovations- samt nybygningsarbejde. På fredag siger Sofiebadet tak til 3 af de ildsjæle der er skyld i at Christianshavns 110 år gamle badeanstalt fortsat eksisterer. Kom forbi og let på hatten for 3 fine damer og for Sofiebadet
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.