torvekiosk

Nyt fra Foreningen Christianshavns Torvenetværk

Tak til de overvældende mange der dukkede op til stiftende generalforsamling for vores nye forening. Bestyrelsen har konstitueret sig og formand blev Katinka Haxthausen.

Vi har knoklet på livet løs, først og fremmest med at få gang i kiosken på Torvet. Det lykkedes og den åbnede d. 23.april kl. 12, med arrangement og musik kl. 17. Den flotte plakat blev tegnet Af Anders Grimm – tak for det!

Åbningen af kiosken er blevet en fin succes og rigtig mange kommer forbi og roser det gode initiativ.

HVIS DU VIL VÆRE FRIVILLIG I KIOSKEN, KAN DU HENVENDE DIG HOS GENBRUGSEN, I FEDTEKÆLDEREN eller til Christianshavns Torvenetværk på facebook: https://www.facebook.com/Christianshavns-Torvenetværk

Frivillige i kiosken skal være fyldt 18 år eller stå sammen med en over 18. Vi forventer at du melder dig ind i foreningen når du er frivillig.

Der er indkaldt til møde i både kioskarbejdsgruppen og i aktivitetsarbejdsgruppen og om føje tid også i byrumsarbejdsgruppen.

Hvis du vil deltage i en af arbejdsgrupperne, kan du skrive til os på facebook. Vi har altid plads til flere.

Hold øje på siden efter sommerens arrangementsliste – og kom gerne med forslag til aktiviteter, ligesom du er velkommen til at stå for aktiviteter på torvet – skriv til os så det kan komme med i planlægningen og i ansøgningen til kommunen.

Mvh Foreningen Christianshavns Torvenetvær

Med venlig hilsen

Laura Noszczyk
Bibliotekar
Christianshavns Bibliotek
_______________________________
KØBENHAVNS KOMMUNE
Kultur- og Fritidsforvaltningen
Dronningensgade 53A
1420 København K

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.