DSCN6872

Torvecaféen er åben!

Torvekiosken er åben! Foto: Birte Pedersen

Artiklen er korrigeret og opdateret 25.4.19.

Det lille hyggelige kiosktårn på torvet, som har været lukket så længe nogen kan huske, er åbnet i dag som café. Der var både vin fra Superbrugsen, musik fra harmonikaen, og tilbud om økologiske produkter fra caféen og til priser alle kan være med til: en tyver for en kop kaffe og 25 for en is.

Kiosktårnet ejes af Københavns Kommune, og har i 25 år været forpagtet af Freddy Petersen, og når kiosken nu åbner igen, er det på grund af et samarbejde med Foreningen Christianshavns Torvenetværk. Et overskud fra caféen vil blive brugt til at igangsætte aktiviteter på torvet, købe flere borde og stole, plantekasser etc. Sociale foreninger på Christianshavn kan byde ind på at drive kiosken i en periode og herigennem få del i et evt. overskud. I opstartsperioden vil Genbrugsen, børne-og familiearbejdet på Torvegade og Fedtekælderen i fællesskab, som medlemmer af og i samarbejde med “Christianshavns Torvenetværk”, holde caféen åben. Åbningstiderne vil være afhængig af vejr og tilgængelige frivillige til at stå i kiosken. Næste åbningstid i caféen er i morgen fredag d. 26/4 kl. 13-17


Video: Birte Pedersen

Freddy Petersen har overgivet driften til Torvegruppen (Foto Birte Pedersen)

 

Tag gerne din egen mad med (Foto: Birte Pedersen)

 

 

 

 
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.