cosmic mythology

‘Cosmic Mythology’ VESICA

Leg og drøm! er budskabet i det tekno-shamanistiske kunst projekt VESICA der i april måned indtager Stadens Museum for Kunst med udstillingstitlen ‘Cosmic Mythology’. Bestræbelsen er at åbne de besøgendes indre øje.

Med kosmisk mytologi tuner udstillingen ind på åndelige dimensioner, hvor symboler og arketyper træder ud af den kollektive underbevidsthed. Et landskab af interaktive installationer åbner den indre verden gennem sanserne stimuleret af sceniske lydlandskaber badet i dufte og flimrende lys.

VESICA er en oplevelsesbaseret platform for kollektiv sammenskabelse i udforskning af fantasi, spontanitet og intuition etableret af en gruppe internationale kulturskabere i København. Denne udstilling er skabt af trioen Benjamin Hugo Lager, Andreas Wolf og Ramona August. Fælles for dem er  shamanistisk praksis og nysgerrighed for teknologi, som de i denne udstilling kombinerer og skærper når de inviterer publikum og 10 udvalgte internationale kunstnere til at dele udstillingen med dem.

Åbent: 5.- 28. april 2019

Udstillingen åbner den 5. april fra kl. 17

Hver weekend vil udstillingen rumme nye fortolkninger af 10 forskellige kunstnere, detaljer herom vil blive adviseret under vejs.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/pg/vesicaproject/about/?ref=page_internal
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.