sommer i polynesien vinni og carsten

Verdensomsejlerne: Fuld fart mod Tuamotus

Carsten og Vinni, Christianshavns jordomsejlere, er taget videre:

“Så slutter vores tid her i Paradis.  Vi sejler mod Tuamotus i løbet af de næste 14 dage, så dette bliver vel sidst blog fra os. Der er ikke internet på Tuamotus, og vi anduver først Tahiti i begyndelsen af juni – da vil I høre fra os.
og her er et indlæg fra Ove og Lene, som lige har været her i næsten 3 uger https://sycapri.com/2019/04/12/ove-og-lene-sejler-med-en-mission/
Når vi har besøg, spørger vi nemlig de besøgene om at skrive et afsnit til vores blog om deres oplevelser….
KH til alle,
Vinni og CarstenThere is 1 comment

Add yours
  1. Birte Pedersen

    Hvor er det skønt at hører fra jer, Vinni og Carsten. Jeg ville ha forsvoret at I kun har været væk i tre år, jeg føler det er langt længere siden i stak afsted, men dejligt dejligt. Herhjemme har vi sandelig også problemer, og det handler selvfølgelig om vores helt utroligt elendige regering som, trods meget velstand, skærer ned på alt, det være sig ungdommen, børnene og os “gamle” det mest “kriminelle” er børnene, ungdommen og så lige sundhedsvæsnet. Men nu skal vi have valg, formentlig sammen med valg til Europaparlamentet den 26. maj 2019. Den lille svindler, læs Lars Lykke Rasmussen, har endnu ikke udstukket en valgdato, han og hans regering klæber sig i den grad til taburetterne, valget skal være senest den 17. juni 2019. Jeg kunne fylde mindst 5 A4 sider om denne menneskefjendske regering, men det vil jeg undlade og ønske jer god vind, jeg glæder mig til næste afsnit. Bedste Hilsen Birte P. Voldboligerne.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.