p1010858

Ren Kærlighed til Christianshavns Vold

REN KÆRLIGHED TIL CHRISTIANSHAVNS VOLD
Tag dine venner, forældre eller naboen i hånden og hjælp os med at få gjort Christianshavns Vold ren og klar til sommer

Lørdag den 23. marts fra klokken 10.00-14.00 gentager Miljøgruppen under Christianshavns Lokaludvalg og Miljøpunkt Indre by & Christianshavn Ren Vold dag, hvor alle borgere inviteres til, i fællesskab, at indsamle skrald på Christianshavn. Det er nu fjerde gang arrangementet afholdes. Det er dejligt hvert år at se så mange engagerede borgere i alle aldre, møde op til en hyggelig dag.
Når vores affald havner i naturen, kan det have fatale konsekvenser for naturens økosystem og for dyrene i naturen. Dyrene har stor risiko for at blive fanget i og i værste fald dø i det affald og emballage, som smides. Lad os sammen sørge for at det ikke sker.
På dagen mødes alle i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, til lidt morgenmad, hvorefter folk inddeles i mindre grupper og får tildelt et område. Og så skal der samles skrald :) Vi har fokus på at få samlet skrald på Volden, men man er også meget velkommen til at indsamle andre steder, hvor man synes det trænger. Vi slutter dagen af med frokost og hygge.

Husk gummistøvler da det kan være smattet. Der vil være handsker, snappere, poser og hvad der ellers skal bruges af udstyr til indsamlingen af skrald. Hvis du har en vogn eller ladcykel må du meget gerne medbringe den, da det indsamlede skrald skal afleveres i Beboerhusets gård.

Christiania afholder også skraldeindsamling denne lørdag, så der bliver virkelig gjort en indsats for et renere Christianshavn :)

Program for dagen
10.00-10.30 Fælles morgenmad
10.30-13.00 Inddeling i grupper og indsamling af skrald
13.00-14.00 Let frokost og hygge

Vi glæder os til at se jer alle!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.