Ostebåden genopstår som pop-up shop

Anna af Bøgeskov lå tidligere ved Nationalbanken. Herfra forsynede den københavnerne med oste, og det var en god forretning. Men efterhånden fik den for meget konkurrence fra forretningerne, og blev overtaget af Morten Milthers for 22 år siden, som har brugt store kræfter på af få båden sejlklar igen.

Det er den nu blevet, og mere end det: i de sidste tre dage har den også været salgsbåd for fødevarer fra Stevns. Morten Milthers sejlede til Stevns og hentede frisk frugt og grønt og ikke mindst: “koldkrigsskinke”. Hvis du er nysgerrig efter at vide hvad i alverden det er, bliver du nødt til at se videoen.

Sailors Lament by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution licence (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

 
There are 3 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.