Ring om Amager Fælled

I efteråret lykkedes det at mobilisere nok københavnere til at lave en menneskering rund om Amager Fælled og det lykkedes igen i dag, hvor op mod 5000 mennesker trodsede det halvdårlige vejr og endnu en gang slog ring om det område, hvor Københavns Kommune vil anlægge en campingplads. En række foreningen havde arrangeret demonstrationen, herunder Amager Fælleds Venner.

Ikke blot vil udnyttelsen af området forhindre den stigende københavnske befolkning i at udnytte området rekreativt, men den vil også udrydde en række sjældne dyr og planter i området. Amager Fælleds Venner foreslår etableringen af shelters i stedet for. De vil ikke have de nævnte negative konsekvenser på naturen og befolkningen.

 
There are 2 comments

Add yours
 1. Frej Schmedes

  Vi mødes igen til #AmagerFælledFestival den 10.09. Kl. 14 overfor DR.
  #Naturensstemmer i byens demokrati
  Amager Fælleds Venner.

 2. Frej Schmedes

  Der skal kun flyttes 3 mandater i borgerrepræsentationen til B,SF,Ø, Å og de små lister, så vil denne grønne fløj forkaste lokalplanen om Ørestad Fælled Kvarter, på Amager Fælled.

  Husk det ved kommunevalget den 21. Nov.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.