Godt nytår – her er en times jazzkoncert!

Christianshavns Kvarter var med da der i februar var dansk/amerikansk jazz i Christians Kirke. Det var saxofonisten og christianshavneren Emil Hess, som med sine to brødre i “3 X HESS” vandt Danish Music Award 2014 for bedste danske jazzudgivelse, som havde samlet en spændende kvartet med 
topmusikere fra Danmark, Canada og New York, USA.

I juli 2014 og 2015 spillede kvartetten koncerter ved Copenhagen Jazz festival, som nu har ført til denne nye kvartet, som spiller ny nordisk jazz med et transatlantisk islæt. Grooves og flotte melodier, improvisation, åbenhed og musikalsk forståelse. Gruppen har i år været i studiet og udgiver en ny cd med nye kompositioner af Emil Hess I forbindelse med turnéen under VinterJazz 2016.

Musikerne i programmet er

Emil Hess, københavnsk saxofonist og komponist. Har skrevet 300 kompositioner, udgivet 13 cd’er og spillet over 1000 koncerter i ind- og udland.

Thomas Clausen, en af DK fineste pianister, har spillet med alt og alle indenfor dansk og international jazz.

Rich Huntley, en travl og topprofessionel New York-trommeslager, der har spillet overalt I verden. Han underviser på Manhattan School of music og har siden 1996 arbejdet sammen med Emil Hess.

Jesper Bodilsen, en af Danmarks mest brugte bassister som bla. spiller med Stefano Bolani.

Vi har gjort os ekstra anstrengelser for at lave en god lyd, så hvis du har muligheden for det, så hør lyden på et headset eller nogle gode eksterne højttalere.

Med denne fantastiske koncert siger vi tak for i år fra Christianshavns Kvarter.

Godt nytår – vi ses snart igen i 2017!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.