24. december: hvert år bliver det vildere og vildere

Frank Jensen i Christianshavns Køreskole går op i julen og må pudse vinduer dagligt, når små børn har fundet vej til hans vinduer og trykker snotnæser mod ruderne for at få alle detaljer med af tog, nisser, vandmøller, sneende juletræer, skøjeteprinsesser, julemænd, pariserhjul og meget mere. Men også noget større børn, som fx Anne Marie Helger, suger alle detaljer til sig i indslaget herover. Franks kæreste, Julie, støtter solidarisk Franks interesse, men er også lettet når det hele pakkes væk efter nytår.

Med besøget i børnenes slaraffenland, ånder redaktionen på Christianshavns Kvarter lettet op over julekalenderprojektets afslutning, og vi takker alle de medvirkende for at være friske til at springe på projektet, når vi har spurgt om jeres hjælp.

Vi ønsker jer alle en fantastisk jul.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.