Kayak Republic: Skal vi bygge løs på kysterne i Danmark?

Regeringen foreslår at slække på betingelserne for kystnært byggeri i Danmark. Men danskerne er ikke enige. Og måske heller ikke politikerne, når det kommer til stykket.

Sidste gang vi diskuterede det, var i 1937. Dengang kom der noget godt ud af det: Naturbeskyttelsesloven. Men kysterne er under pres. Under den sidste regering blev tilladt 10 sådanne projekter, og det regeringen nu vil tillade, er 15 mere.

Overalt i Danmark var der bål ved kysterne i protest mod forslaget. Hør taler fra Enhedslisten og Danmarks Naturfredningsforening i dette indslag fra Kayak Republic, der holdt et arrangement på Christianshavn.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.