Nødherberger på Christianshavn

Det er koldt, rigtig koldt, og de hjemløse kan ikke sove ude mere. Der er langt fra plads på de offentlige herberger, så det er nu private og private organisationer, der redder liv.

På Christianshavn har Frelsens Hær oprettet to nødherberger. Dels omdanner de hver aften deres spisesal, som om dagen bliver brugt til at bespise samme gruppe af mennesker, til en sovesal, og dels har en af de nærliggende boligforeninger givet lov til at omdanne hele deres kælder til sovesal. I sidste døgn overnattede omkring 50 personer i de to herberger.

Her fortæller Jim Kildegaard fra venligboerne og Dorrit Bruun Olesen, leder af Pakhuset, om hvordan de håndterer situationen og ikke mindst om hvad du kan gøre for at hjælpe i den overordentligt vanskelige situation.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.