Irmapigen

Christianshavn er blevet hjem til mange igennem årene, bl.a. Nathania fra Brasilien, som kom til Danmark for 13 år siden og som arbejder i Irma i Brobergsgade.
There are 3 comments

Add yours
 1. Helle J.

  “Hjem til?? mange?”
  “For mange,” hedder det på dansk; misvisende, når præpositioner ikke anvendes korrekt. Det bliver mere og mere udbredt med disse fejl, Trist.

 2. Rikke

  Hvor er det en dejlig video – og Nathania, vi er SÅ mange, der er glade for, du har gjort Danmark – Christianshavn – til dit hjem! Du skaber glæde for store og små i “Lille Irma” og når man møder dig på gaden med dit smil. Tak for det :)

 3. knud josefsen

  Kære Helle
  Tak for det. Det har du selvfølgelig helt ret i. Forfatteren er halvt amerikansk, halvt dansk, så det er forklaringen.
  Men ellers prøver vi at holde et fornuftigt niveau i sproget på siden. Faktisk vil jeg sige at vi ikke på nogen måde føler os underlegne i forhold til de større, elektroniske medier, hvor sprog- og sjuskefejl florerer i stor mængde.
  Vi ville være meget glade for en “vagthund” på vores side, så hvis du har lyst til at få et login til Christianshavns Kvarter, som tillader dig at rette i teksterne når du finder fejl, hører vi gerne fra dig.
  Mange hilsner
  Knud


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.