Bådene i Erdkihlgraven som model for hjemløse

Bådene i Erdkihlgraven først på Holmen har været der i 3-4 år nu. Det er forskellige mennesker der bor der – hjemløse, studerende og folk der arbejder.
Bådene blev truet med rømning i september, hvor disse billeder blev optaget, men det er endnu ikke sket. I mellemtiden gør beboerne opmærksom på at deres bosættelse kunne være en mulig model for andre hjemløse, som måske kunne tilbydes lignende bådebyer i nogle af de danske havne, som ikke længere er i brug.
“En grønlænder sagde til mig forleden, at hvis han kom til at bo på en båd i en havn, ville han holde op med at drikke”, siger Marlene, stifter af foreningen “Hjemløse til Hjemløs” og beboer i bådebyen.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.