Planer om Kolonihistorisk Center på Papirøen

Papirøen får ny funktion i 2017 hvor Dagbladenes Papirlagers lejekontrakt udløber. Der er næppe nogen tvivl om at kapitalfondene står i kø for at “udvikle” øen, men der er også mere kreative forslag. “Foreningen til etablering af et kolonihistorisk center på Papirøen” er et af dem. Se her hvad baggrunden er og læs mere på www.kolonihistoriskcenter.dk
There are 2 comments

Add yours
  1. Renate Borgen

    Det lyder til at være et fantastisk projekt. Det vil være dejligt, om det vil være slut med nyt boligbyggeri til de rigeste uden bopælspligt og i stedet koncentrere sig om den kulturarv der ligger i denne skønne bydel og som naturligt vil bruge havnen, kanalen og skibstrafikken.
    Mvh. Rente Borgen


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.