Den skæbnesvangre Inderhavnsbro

Det går ikke godt med Inderhavnsbroen. Slet ikke godt.

Projektet har været ramt af alle tænkelige uheld som for høje bropiller, for dårlig stål til broklapperne og for dårlig beton. Det har været forsøgt at lappe de værste skader med nye broklapper, injektioner af epoxy, ny beton, ny armering og andet, men den er stadig ikke færdig. Langt fra færdig.

Faktisk har man seriøst overvejet at rive det hele ned igen og starte forfra. Efter at have brugt 325 mio kr, mere end dobbelt så meget som budgetteret.

Erhvervslivet mærker usikkerheden og byggerodet med fald i omsætningen. Men Københavns Kommune holder kortene tæt til kroppen og har først for nylig givet journalist Tom Heinemann aktindsigt i økonomien omkring broerne. Christianshavns Lokalråds sag behandles af Ombudsmanden.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.