Ved Volden – 70 år senere

Halvtres christianshavnere – altså rigtige christianshavnere, som er født på Christianshavn – satte i dag hinanden stævne på plænen i boligforeningen “Ved Volden”. Det er godt 70 år siden de boede der som børn, og en aften, da Susanne Vang sad og snakkede med sin søster, besluttede hun at hun ville prøve at samle så mange af dem som muligt. Siden februar har hun arbejdet på det, og hen ad vejen lykkedes det at lokalisere 70 af dem. Og de 50 havde altså sagt ja til at komme i dag.

Og der var ingen Skt. Annæ-rødder der var mødt op for at banke dem.
There are 2 comments

Add yours
  1. jane Lytthans

    Hvor er det et dejligt indslag. Det er både sjovt at høre alle de fine møder, og at høre fortællingerne, som bl.a. når frem til, at nogen erkender, at de egentlig levede i en lille ø på Christianshavn … tankevækkende at høre om en anden tid på Christianshavn!! Tak for det fine indslag!!!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.