1 Hald-C 20.12.2013

Rafting Club Copenhagen

Rafting Club Copenhagen har i dag modtaget prisen på Kr. 25.000,- som årets Idrætsforening 2013 i København.

Kulturborgmesteren Pia Allerslev overrakte prisen til stor glæde for denne meget anderledes idrætsklub. Rafting Club Copenhagen har eksisteret siden 2001, de har levet en meget omtumlet tilværelse, for ca 1 år siden havde de kun 60 medlemmer, men nu er de oppe på 300, d.v.s. danskerne er ved at få øje på denne super vandsport, se mere på

Det danske klima uden de flade bølger og stille floder ikke hindret Rafting Club Copenhagens i at tilbyde surfing og rafting. Den københavnske forening for vandsport der holder til på Christianshavn, har i de seneste år formået at gøre sporten synlig, tilgængelig og sjov i de københavnske havne og floder. Klubben har bl.a. indført Stand Up Paddle (SUP), en ny surfsport, hvor surferen står op på surfboardet og bruger en paddel for at komme frem og har afholdt surf events til bl.a. Kulturhavn i år. Klubben tager også aktivt del i debatten om hvordan Københavns byplanlægning skal i mødekomme leg og aktivitet i byrummet. Klubben drives af engagerede frivillige og holder til på Holmens Idrætsanlæg og Hal C på Christianshavn.

Christianshavns Kvarter var tilstedet ved overrækkelsen af prisen, se billederne.

1 Hald-C 20.12.2013

6 Hald-C 20.12.2013

16 Hald-C 20.12.2013

9 Hald-C 20.12.201

4 Hald-C 20.12.2013

Foto: Birte Pedersen
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.