23. dec: Sådan var jul i gamle dage på Christianshavn

Lizzie Nielsen, som har boet hele sit liv på Christianshavn, fortæller om sin barndoms jul på Christianshavn. Hendes forældre rejste hertil, fordi deres bagerforretning ikke kunne løbe rundt på Østerbro. Derude var der ingen der ville bruge penge på wienderbrød, men det ville folk gerne på Christianshavn…
There is 1 comment

Add yours
  1. Anja Ruusunen

    Jeg husker osse min barndoms juleaftener på Christianshavn som glade, hyggelige og med alt hvad der hørte sig til – bare i en helt anden målestok end i dag. Og gensynsglæden når man for 3. eller 4. år i træk så julepapiret med de søde engle blive brugt igen med de strøgne gavebånd. I vinduerne sad røde silkebånd med små grankviste og julekugler. Det blev ekstra fint når der var isblomster på indersiden af ruderne.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.