Operastudenterne afslutter uddannelsen (1)

Christianshavns Kvarter har i det sidste par år haft fornøjelsen af at følge et hold studenter fra Operaakademiet. De optrådte specielt for os i .

Men nu er det alvor. Eksamen truer, og de skal ud og stå på egne ben. Derfor har vi lavet nogle små klip med nogle af dem, som de kan bruge som små smagsprøver på hvad de har lært på akademiet og hvad de dermed kan i fremtidige jobs. Så læn dig tilbage og nyd en tur i operaen. Måske er det ligefrem øjeblikket at få lavet ledningen fra din PC til dit gamle stereoanlæg så du kan få noget ordentlig lyd på dine videoer?

Her er det Leif Jone Ølberg, baryton, der synger “Look! Through the port comes the moonshine astray!” af Billy Budd. Det er Sonja Wilkman, der akkompagnerer på klaver. Hun havde i øvrigt influenza den dag og kom virkelig kun fordi hun havde lovet det. Men – spillede selvfølgelig vidunderligt.

Hvis man spille sådan med influenza, hvordan mon det så lyder, når hun ikke har influenza …?

Credits:

Kamera
Elias Debs, KEA
Knud Josefsen

Lyd
Tonemester Cristen Stubbe Teglbjerg, Musikkonservatoriet

Klip
Knud Josefsen
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.