anne marie paahus

Tænkepause: kærlighed

Anne Marie Pahuus.

Filosoffen Anne Marie Pahuus vil hjælpe os et stykke ad vejen til at forstå kærligheden i dens forskellige afskygninger. Kærlighed og lidenskab er ikke kun store ord, men måske i virkeligheden selve livets mening. De vigtigste mennesker i vores liv er sammen med lidenskabelige områder som kunst, natur, karriere og tro nemlig også bestemmende for, hvem vi er som mennesker og for de valg, vi træffer.
Kærlighed er ikke ét tema, men flere. Kærligheden handler om de historier, vi elsker at læse, om de sande oplevelser af troskab og venskab og om menneskets unikke evne til at tilsidesætte sig selv for noget, der er vigtigere. Men kærligheden kan også handle om den lille flirt og den store romantik, om seksualitet, forførelse og utroskab.
Kom og hør hvorfor kærlighed ikke kun er værd at drømme om eller længes efter – men også værd at tænke over.
Hør  og deltag i debatten med Anne Marie Pahuus

Onsdag den  4  december   kl. 19 i  mødelokalet  på første sal i Hal C Arsenalvej 6,  Arsenaløen
Arr. Christianshavns Bibliotek   – fri entre.     Bogen kan hentes på biblioteket  i slutningen af november eller  fås som  ebog eller lydbog på www.tænkepauser.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.