Kajak eventyr i Gronland

NORDATLANTENS BRYGGE 10 ÅR MED KUNST OG KULTUR FRA FÆRØERNE, GRØNLAND OG ISLAND

NORDATLANTENS BRYGGE

10 ÅR MED KUNST OG KULTUR FRA FÆRØERNE, GRØNLAND OG ISLAND – MIDT I KØBENHAVN
Lørdag den 30. november kl. 12-17

Det er i disse dage 10 år siden det historiske pakhus på Christianshavn ændrede navn og funktion og blev til kulturhuset Nordatlantens Brygge. Dengang slog vi dørene op for danskerne og præsenterede dem for det “Nordatlantiske koncept”: dvs. kunst og kultur fra Færøerne, Grønland og Island! Siden har vi huset talrige udstillinger, koncerter, foredrag, filmvisninger og meget andet godt fra vores fæller i Nord!

Det fejrer vi med publikum og gæster på lørdag den 30. november, hvor vi åbner pakhuset op og tilbyder masser af gode nordatlantiske kulturtilbud! Der er fri entré til kulturhuset hele eftermiddagen.

I løbet af lørdagen vil der således være et omfattende program med omvisninger, udstillinger, koncerter, film og aktiviteter for børn i inde og ude. Oplev bl.a koncerter med Nive Nielsen & Angu, Annika Hoydal, trommedans, færøsk historiefortælling, islandsk spåkone, færøsk kædedans, kajak-og rejseforedrag, smagsprøver på islandske, grønlandske og færøske specialiteter og guidede ture i udstillinger og pakhus.

Programmet er arrangeret i samarbejde med Færøernes og Grønlands repræsentationer, Islands ambassade, Visit Greenland, Culture Adventure og Tranhuset, der også har åbent i anledningen af fødselsdagen.

Islandsk spaukone Halla Himintungl
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.