Mød de aktuelle christianshavnere i Kulturnatten

Igen i år havde Christianshavns Kvarter inviteret en række aktuelle christianshavnere til at fortælle om hvad de er involveret i lige nu. Det blev faktisk et meget interessant møde. Det er det længste program som Christianshavns Kvarter har lavet til dato, men det kan sagtens ses fra ende til anden. Du kan også hoppe frem og tilbage ved hjælp af tiderne i parentes herunder.

(00.43) Først fortalte lektor Lisbeth Holm, som for et år siden kom til Christianshavns Gymnasium, om hvordan det er at komme til bydelen og om hvordan det er at undervise i gymnasiet anno 2013.

(07.08) Så fortalte Erling Ekegren om hvad Lokaludvalget foreslår der skal ske på Papirøen.

(13.52) Og Joram Suszkewic, formand for Christianiafonden,fortalte om hvad Christianiafonden har betydet for Christiania og om hvordan boligtildelingen på Christiania foregår. Så fortalte

(22.54) Niels Barfred: Om kanalernes fredning. Hvad betyder fredning i grunden? Hvordan har holdningen til fredning ændret sig gennem tiden? Hvad betyder broerne for havnemiljøet? Og

(33.35) Anja Clausen: Om skolen på Christianshavn, som lige har fået 200 mio til renovering og udbygning.

(38.17) Julius Lund: Om foreningen Christianias Naboer

(44.01) Morten Lind: Status på trafiksaneringen i Prinsessegade, herunder busslusen

(47.19) Aftenens overraskelse: Karen Gahrn interviewede til sidst: – interviewerne! Rikke Ehlers og Julius Plambech: Hvorfor stemmer unge ikke til valget? De taler også om det valgprojekt, som kører som et samarbejde mellem Christianshavns Kvarter og elever fra Christianshavns Gymnasium og Københavns Erhvervsakademi om valgemner, der interesserer unge.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.