volley

CPH beachvolleys A-landshold vinder internationalt stævne

(billedet fra DM i beachvolley, august 2013. Foto: CPH Beachvolley)

voley2
CPH beachvolleys A-landshold martin olesen/peter kildegaard tog i weekenden den øverste podie-plads ved et internationalt stævne i Gøteborg.
Stævnet var besat mere flere stærke internationale hold fra bl.a norge og sverige, hvor det danske hold ikke var tippet blandt de absolutte favoritter. Især da Olesen/Kildegaard er en ny landholdskonstellation, hvor resultatet understreger holdets internationale potentiale.

Fredag formiddag startede de indledende kampe. De to danske drenge havde svært ved at finde en god rytme, og det var tydeligt, at de manglede kamptræning. I anden runde tabte holdet til et stærkt norsk hold, men derudover bød stævnet på sejre over To norske, to finske og et dansk hold før den nye landsholdskonstellation var klar til semifinalen. I den kamp ventede det stærke norske hold Takvamm/ Sannarnes. Takvamm havde dog pådraget sig en skade under kvartfinalen og blev nødt til at trække sig med en skade – det gav de trætte danskere en velfortjent pause søndag formiddag inden finalen.

I finalen hed modstanderne Hordvik/Kvamsdal (norske mestre og vinder af sidste Nevza stævne i Oslo). Første sæt blev en tæt affære, der i sidste ende blev vundet af Kildegaard/Olesen grundet et højt servetryk. I andet sæt var det Nordmændene, der havde servetrykket med sig, og de vandt sikkert. Ved stillingen 10-10 i tredje sæt lavede danskerne flere god aktioner og lukkede kampen med cifrene 15-11. Sejren i Sverige giver en masse internationale point, som kan blive meget vigtige i den nye sæson.

Turneringen havde også deltagelse af et andet cph beachvolleyhold – Jacob Stormly og Mikkel Reinhold -, som måtte tage til takke med 17.pladsen.

Se også nyhed fra det europæiske volleyballforbund http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=15497&ID=7
There are 2 comments

Add yours
  1. Claus Olander

    Og artiklen om HERRENES gode resultat i beachvolly ledsages af et billede af nogle KVINDELIGE beachvollyspillere…….!?

  2. Knud Josefsen

    ;-)
    Desværre ingen bileder fra CPH Beachvolley denne gang. Artiklen er opdateret med billeder fra DM i august 2013. Tak!


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.