kvindesmedien2

Ugens gang i Kvindesmedien

Det har de også i Kvindesmedien!

Kvindesmedien på Christiania sender hyggelige breve om hvad er sker i ugens løb i værkstedet. I den forgangne uge har Louise lavet Lilje-prisen, der skal uddeles til den dygtigste forretningsudvikler i oplevelsesøkonomi og Caroline har kæmpet med at forkorte mere end 100 bordben til nogle hæve/sænkeborde!!! Gitte har fået endnu en bestilling på et lystræ, der skal udsmykke Kolt Kirke i Hasselager. Charlotte har lavet en del bordunderstel til et arkitektfirma og Dorte har solgt 5 skulpturer til Pilegårdsskolen i Kastrup, som skal underholde og inspirere eleverne.
Du kan melde dig til Kvindesmediens nyhedsbrev på http://www.kvindesmedien.dk/
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.