Stine Ortvad – Cuba Moves Salsa – pardans

Salsa i den nye hal

Der er stadig ledige pladser på salsaholdene i den nye sportshal på Christianshavn. Det er cubakultur.dk. som tilbyder kurser, som starter d. 31. okt. Du får ialt 8 gange for 600 kr.

Begynderne er fra kl. 19.-20, mens de let øvede er fra kl. 19.-20. Man kan komme alene eller som par, og tilmeldingen er på www.cubakultur.dk. Og hvis man ikke kan om torsdagen, kan man melde sig til hold på Nørrebro nogle af de andre dage.

Foreningen Cuban Culture Club, som står for undervisningen, ønsker at viderebringe den smittende livsglæde og de venskabelige forbindelser man oplever hos og med cubanere – samt kendskab til cubansk dans, musik og kultur og derved at skabe et stærkt bånd mellem dansk og cubansk kultur gennem en lang række udvekslingsprojekter, aktiviteter og kulturelle arrangementer, som kan fremme kendskabet til og forståelsen af cubansk kultur.

Gennem foreningen er det også muligt at booke underviser, danseshows og live musik.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.