KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Debatmøde: “Liv i havnen” den 17. september

Aktiv Havn, Flydende By, Hovedstadens Forskønnelse, Wilders Plads Marina, Vesterbro Lokaludvalg, Vesterbro Trafik- og Byrumsgruppe og HavneForum København arrangerer et debatmøde om udviklingen i Københavns Havn i Kulturhuset Islands Brygge den 17. september 2013 kl. 19.15-22.00, hvortil der er gratis adgang. Du kan melde dig til mødet her.

“Vi ønsker en havn med mere liv. En by hvor havnen er et rekreativt mødested for alle; sejlere, turister, beboer”, skriver foreningen, som til mødet tager udgangspunkt i Teknik- og Miljøudvalgets vision for udviklingen af Københavns Havn, “En Havn af Muligheder” samt inspirationskataloget “Kaj Kant kataloget“, som er i offentlig høring fra 2. september til 28. oktober 2013.

På mødet vil følgende emner, som foreningen ikke mener har fået opmærksomhed i Teknik- og Miljøudvalgets udgivelser, blive behandlet:
•   Kulturelle aktiviteter på vand.
•   Havmiljø, læring  og formidling.
•   Bebyggelse og arkitektur.
•   Forhold  for husbåde.
•   Dilemmaer mellem  broer  og sejllads.
•   Bæredygtighed og natur  i havnen.

Inviteret er: Ayfer Baykal, Teknik- og Miljøborgmester, Jakob Lange, Formand for Hovedstadens Forskønnelse, Lars Weiss, Borgerrepræsentationens Teknik- og Miljøudvalg, Leslie Arentoft, Medlem af Borgerrepræsentationen, Morten Kabell, Borgerrepræsentationens Teknik- og Miljøudvalg.

Der vil være følgende indlæg:
Bruno Schwede, samspil mellem vand og land
Ask Holmsgaard/Frederik  Bjare, flydende by og maritime nyttehaver
Michael Lerche, småbåde og sport
Tom Heinemann, husbåde
Flemming Madsen, fredning, broer og kulturarv.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.