image

Ironman omkring Christianshavn

Torvegade spærret af i anledning af Ironman Copenhagen 2013. Mens jernmænd- og damer på cykel i baggrunden krydser Christmas Møllers Plads

Søndag den 18. August er København som den vist nok første europæiske hovedstad vært for en stor ironman-konkurrence, hvor man ved at svømme, cykle og løbe livet af sig, kan kvalificere sig til den store internationale finale på alle ironmans moder, Hawaii.

Svømning startede i morges klokken 7 i Amager Strandpark. Netop nu er atleterne på cykel i fuld gang med at krydse Christmas Møllers Plads. Torvegade er spærret og det giver – som det ses på FOTO – en del muntre sving. Selvom skiltningen har været på plads i ugevis, kører bilisterne ufortrødent ad Torvegade og må vende og køre retur over Knippelsbro og bidrage til det almindelige trafikkaos forårsaget af de mange afspærringer i indre by.

Omkring 12.30 skifter den første atlet fra cykel til løbeben ud for Nationalbanken. Hele eftermiddagen er der maraton langs havnefronten mellem Langelinje og Den sorte Diamant. Den sidste løber forventes først i mål ved Christiansborg omkring klokken 23. Den første burde være der omkring klokken 15.

Selveste kronprinsen deltager og kan vinke (hvis han orker) til familien, når showet passerer Amalienborg. Hans kongelige højhed skiftede fra våddragt til cykel efter godt to timer.

Man kan hele søndagen følge løbet og efterfølgende læse om det her
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.