volley3

DM i beach volley

volley2
Guldrandet DM 2013 for Copenhagen Beachvolley

Toppen af dansk beachvolley dystede i weekenden om DM 2013. Og Copenhagen Beachvolley løb (igen) med guldet hos både damerne og herrene. De nykårede mestre er henholdsvis Karin Iversen/Line A. Nielsen (D) og Peter Kildegård/Bo Søderberg (H)

DM-stævnet var kulminationen på sommerens beachvolley-tour, hvor de 12 bedste danske herre- og dame-hold kæmper om medaljer. Copenhagen Beachvolley var godt repræsenteret i begge rækker med flere potentielle medaljekandidater. På dame-siden viste et af dansk beachvolleyballs store ikoner Karin Iversen sammen med makkeren Line A. Nielsen, at de havde et række rutinerede trumfkort i ærmet, som kunne sikre dem guldet. Trods flere DM -medaljer sammen var dette makkerparrets første mesterskabstitel – men for Karin alene derimod den 5. guldmedalje.

Henover weekenden præsterede Iversen/Nielsen dét taktisk og teknisk velfunderede spil, som gennem mange sæsoner har sikret dem top-placeringer. I semifinalen sikrede de sig en afgørende sejr mod de regerende DM-mestre Cecilie Olsen/Charlotte Krøyer. Selve finalesejr blev hjemtaget i sikker stil over overraskelsen Bettina Bjerring/Anneka Hastings. Eftersom Olsen/Krøyer vandt bronzekampen, hjemtog Copenhagen Beachvolley dermed samtlige medaljer i damerækken.

På herresiden tilkæmpede CPH -konstellationen Peter Kildegård/Bo Søderberg sig guldet. Bo Søderberg hører, som mange-årig DM- vinder og world-tour – spiller, til blandt de mest hæderkronede danske beachvolley – spillere. CPH talentet Peter Kildegård er derimod et forholdsvis ubeskrevet blad, der i år har gjort en suveræn entré på den danske tour. Og som en ægte shouting-star har Kildegård leveret en nærmest ubrudt sejrsrække hen over sommeren – nu kronet med DM guld.

I weekenden gik Kildegård/Søderberg ubesejret gennem stævnet med bl.a. en sejr i semifinalen over sidste år vindere Teis Corneliussen/Lars Mayland. Finalen bød på en spændende og intens dyst mod odenseanerne Søren Hoyer/Anders Hoyer – og i øvrigt Søderbergs gamle landsholdsmakker Anders Hoyer. Begge hold præsenterede beachvolley af høj kvalitet for de mange tilskuere, men Kildegård/Søderberg viste overblik, mental styrke og sejrsvilje i de afgørende dele af kampen.

For Copenhagen Beachvolley har DM 2013 samlet resulteret i fire ud af 6 mulige medaljer. ’DM har (igen) været suveræn for Copenhagen Beachvolley med guld på både herre- og dame-siden. Sportsligt set har weekenden budt på rigtig god beachvolley. Især fantastisk, at nogle af vores unge talenter har vist deres store potentiale ved at være med helt fremme. Ingen tvivl om, at de kommer til at sætte et endnu større aftryk på dansk beachvolley fremover.’ siger Sportschef Lydia Jørgensen fra Copenhagen Beachvolley.

Kontakt

CPH Beachvolley: Sportschef Lydia Jørgensen, tlf. 2513 2462 – sportschef@cphbeach.dk

FAKTA ARK

Samlet resultat DM 2013

DAMER HERRER

1. Line A. Nielsen/Karin Iversen (CPH) 1. Bo Søderberg/Peter Kildegård (CPH)

2. Bettina Bjerring/Anneka Hastings (CPH) 2. Anders Hoyer/Søren Hoyer (OBVK)

3. Charlotte Krøyer/Cecilie Olsen (CPH) 3. Dennis Hansen/Mads Rosager (OBVK)

4. Line Trans/Helle Søndergaard (OBVK) 4. Teis Corneliussen/Lars Mayland (CPH)

5. Lydia Jørgensen/Susanne Lassen (CPH) 5. Lior Koren/Martin Olesen (CPH)

5. Julie Guldager/Rose Olander (CPH) 5. Simon Muff/Jacob Stormly (CPH)

7. Marie Harbo/Maria Christensen (ABC) 7. Casper Bjerg/Kristoffer Abell (ABC)

7. Johanne Heinsen/Mia Olsen (CPH) 7. Daniel Jonassen/Jakob Oppenheim (OBVK)

9. Eva Bang/Simone Okholm (CPH) 9. Martin Nielsen/Morten Overgård (OBVK)

9. Iben Elholm/Mette Haagensen (CPH) 9. Jacob Winther/S. Mikelson (-/-)

9. Maria Skotte/Lisbeth Søgaard (CPH) 9. Jacob Martens/Jakob Due (CPH)

9. Caroline Udemark/Mathilde Grøn (CPH) 9. Kim Blond/Nikolaj Vestbjerg (CPH)

For mere info se www.beachvolley.dk.

FAKTA CPH Beachvolley
• Copenhagen Beachvolley er Danmarks største helårs beachvolley klub

• Klubben rummer en lang række A- og B-landsholdsspillere.
• Copenhagen Beachvolley huser også de regerende danmarksmestre (2013) på både herre-(Kildegård/Søderberg) og damesiden (Iversen/A. Nielsen)
• Copenhagen Beachvolley blev stiftet i 2008 og har ca. 450 medlemmer
• Copenhagen Beachvolley råder over fire indendørsbaner og i alt 10 udendørsbaner placeret på Refshaleøen og i Ryparken. Refshalehallen, som er Danmarks største indendørshal, åbnede i 2011.

• Klubben er to gange blevet kåret til årets idrætsklub i København.
• Læs mere om klubben, træning og CPH Elite på www.cphbeach.dk
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.