thorsten, thomas, tage, knud, jonas640

Drenge søger piger

Den hårde kerne: Thorsten, Thomas Emil, Tage, Knud og Jonas, lige kommet hjem efter lørdagens tur.

Christianshavnss løbeklub løber hver lørdag kl 9.00 fra Orlogsmuseet. Distancen er 10-12 km på en times tid. Alle er velkomne, både drenge og piger, men som det ses på billedet fra i lørdags, er der ikke meget kvindeligt touch. Så hvis du sidder med nogle uindfriede nytårsfortsæt om at løbe mere, er det nu du skal slå til.
Holdets ambitioner spænder fra motion til deltagelse i løb, og ofte deler vi os lidt på ruten, så de hurtige også får strukket ud. Flere af os løber halv- og hel maraton, når vi lige tager os lidt sammen. Vi var også repræsenteret ved det netop afholdte Copenhagen Marathon 2013. Men først og fremmest er det bare hyggeligt at vide at der står en flok friske folk og venter på en, der hvor alle de andre christianshavnere stadig ikke er fri af dynerne.
Der er ingen forening, ingen vedtægter, intet kontigent, ingen tilmelding. Man møder bare op og løber og hører de sidste nyheder.
Kan det være nemmere..?




There are 4 comments

Add yours
 1. Knud Josefen

  Hej Helle
  Selvfølgelig gør vi det – hvis du ikke er vant til at løbe så langt, tager vi bare en runde mere bagefter, hvis vi ikke har fået nok ;-)
  Mange hilsner
  Knud

 2. Helle Jørler

  I er søde – men vi taler ikke løbe “så langt” – jeg er totalt nybegynder! Jeg vil PRØVE at komme på lørdag, selv om jeg synes, det er ekstremt tidligt… ;-)
  Bedste hilsener H


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.