1 Busslusen 19.05.2009

Busslusen på Holmen

Foto: Birte Pedersen

Som det sikkert er rigtig mange bekendt på Christianshavn, er vi en sej gruppe der har kæmpet og stadig kæmper for at beholde busslusen på Holmen. I dag mandag den 13. maj 2013 har nogle fra gruppen været til foretræde for Teknik og- Miljøudvalget hvor de har gjort opmærksom på en hel del fejlagtige argumenter fra Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Det har nu afstedkommet at Teknik og Miljøudvalget ikke var tilfreds med forvaltningen og derfor besluttede at sende sagen tilbage til forvaltningen til fornyet sagsbehandling.

Da vi med hastige skridt nærmer os kommunevalget, kan vi håbe på at det vil lykkes os at bevare Busslusen!
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.