Skt. Hans på Havnen 2012 (TV)

Det øsregnede, men skyerne skiltes ved syvtiden over Havnen, og så var der sørme sol og næsten sommeraften. Sangeren Frederik lagde tradition tro for med underholdning for de mindste på Volden. Klokken lidt over otte blev bålet tændt i kajak hos Kayak Republic under Knippelsbro (midsommervise a la Shubidua). Klokken ni var det tid til båltale ved filminstruktøren Nils Vest og beboerhusets traditionsrige bål på Volden, i år i form af hele heksens hus med lakridskonfekt og det hele (midsommervise a la P.E.Lange-Mullet anno 1885). Klokken ti blev bålet roet på plads i kanalen ved Bådudlejningen, mens Verner Rye sang for (først den klassiske midsommervise og SÅ Shubidua).Se Skt. Hans 2011
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.