COPENHELL (TV)

COPENHELL der foregik den 15. og 16. juni på Refshaleøen er Danmarks største udendørsfestival for metalmusik. Festivalen har siden sin debut i 2010 kunne præsentere et udvalg af metalgenrens største, nyeste og bedste navne. Metalmastodonter som Megadeth, Morbid Angel, Korn og Judas Priest, har alle lagt vejen forbi det gamle B&W værft på Refshaløen i København.

COPENHELL er en to dages helhedsoplevelse, beliggende i rustikke og industrielle omgivelser og tilbyder en bred vifte af oplevelser til alt hvad et metalhjerte begærer. Fra letpåklædte damer, som spyer ild, til en Biergarten med øl ad libitum, metal DJ´s, live metal-karaoke og mange flere sporadiske events. På pladsen er der ligeledes mulighed for at købe mad, slik, merchandise og meget mere.

COPENHELL er altså mere end en festival. Det er en oplevelse. Ikke kun musikalsk, men en weekend hvor man kan smide kontoruniformen og slippe sin indre metalnørd løs til høj musik, kolde fadøl, ligesindede mennesker og masser af headbanging.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.